En välmående personal, är en personal som presterar bättre

Människan är företagets viktigaste resurs. Alla åtgärder för att personalen ska må bra och fungera väl i sitt arbete är en lönsam investering. Därför anlitar allt fler företag massörer och naprapater, både i förebyggande som i rehabiliterande syfte.

Att anlita Anatomical naprapati & idrottrehab företagsmassage innebär att en välutbildad massör/naprapat kommer till er arbetsplats.

 Varför massage?                                     

Kontor och kassajobb är exempel på yrken som belastar rygg, nacke och axlar. Detta kan med tiden ge besvär som värk, stelhet, huvudvärk och kan i värsta fall leda till sjukskrivning.

Massage är effektivt för att lösa spänningar i dessa muskler. Information från massören/naprapaten med individuella råd gällande stretching, kost, motion och ergonomi hjälper ytterligare.

                                                                                                Tid är begränsat

Att inte behöva gå iväg till en extern klinik spar tid, detta brukar personalen gilla då scheman under och efter arbetstid ofta är begränsad.

Ekonomi

Massage är avdragsgillt som friskvård för arbetsgivaren. Vissa av våra kunder har valt att låta personalen själva betala en del av behandlingen, andra bjuder på hela eller på arbetstiden så betalar personalen själva massagen.

Hos oss är er personal under trygga händer!