Företagsvård

En välmående personal, är en personal som presterar bättre

 

Människan är företagets viktigaste resurs. Alla åtgärder för att personalen ska må bra och fungera i sitt arbete är en lönsam investering. Därför anlitar allt fler företag massörer och naprapater, både i förebyggande som i rehabiliterande syfte.

Att anlita Anatomical Täbys företagsmassage innebär att en välutbildad massör/naprapat kommer till er arbetsplats. Vi tillhandahåller även företags yoga, ergonomitjänster samt föreläsningar i t ex. stress och hälsa.

Varför massage?                                     

Kontor och kassajobb är exempel på yrken som belastar rygg, nacke och axlar. Detta kan med tiden ge besvär som värk, stelhet, huvudvärk och kan i värsta fall leda till sjukskrivning.

Massage är effektivt för att lösa spänningar i dessa muskler. Information från massören/naprapaten med individuella råd gällande stretching, kost, motion och ergonomi hjälper ytterligare.

Ekonomi

Massage är avdragsgillt som friskvård för arbetsgivaren. Vissa av våra kunder har valt att låta personalen själva betala en del av behandlingen, andra bjuder på hela eller på arbetstiden så betalar personalen själva massagen.

Att inte behöva gå iväg till en extern klinik spar tid, vilket personal ofta uppskattar då tid efter arbetstid ofta är begränsad.

Företagsyoga

Att erbjuda yoga på företaget har många fördelar och ger en välmående personal. Med yogan får personalen möjlighet att stanna upp en stund, pausa, återhämta och fylla på med energi. Andra hälsofördelar är att yogan stärker kroppen, ökar rörligheten och förbättrar balansen. Vi använder också andningen för att varva ned och minska stress. Det ger också ett ökat fokus och ökad kreativitet.

Vi håller företagsyoga hos er. Vid behov tillhandahåller vi mattor och andra props. Kostnad är 3000kr inkl. moms /tillfälle.

Kontakta oss för mera information.